There are no translations available.
Değerli Rotaryenler,
GD Direktörümüz Rtn. Örsçelik Balkan’a yaşamı boyunca gerek iş hayatında ve gerekse Rotary hayatındaki başarılı çalışmalarından dolayı bir çok plaket, şilt, sertifika, ödül ve takdirname verilmiştir. En son olarak T.C. Dış İşleri Bakanlığı kendisine özel bir takdir yazısı vermiştir. Kendisine layık görülen bu yazının bir suretini ve Türkçe tercümesini tüm Rotaryen dostlarımın da bilgisi olması için sizlerle paylaşmak istiyorum.
Değerli Direktörümüzü bu gurur verici takdirnameyi almasına neden olan başarılı çalışmaları için tüm 2420. Bölge Rotaryen ve eşleri adına kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Rtn. Ahmet KARA
UR 2420. Bölge Guvernörü
2010 – 2011
Sayın Örsçelik Balkan
Uluslararası Rotary Geçmiş Dönem Direktörü
Aksoy Sokak
Mesa Avrupa Konakları, A 1 / 6
34662 Altunizade / İstanbul
Sayın Balkan,
Rotary Kulüplerinin iletişim ağı, diğer sivil toplum kuruluşları, mesleki kuruluşlar ve benzeri kanaat önderleri vasıtasıyla Akdeniz Bölgesinde barışın sağlanması konusundaki çabalarınızı izliyoruz. “Afrika için Elini Uzat” (Reach out to Africa) inisiyatifiniz kapsamında, Afrika’daki insani yardım gereksinimlerine yönelik hizmetlerinizi de kaydetmiş bulunuyoruz. Bu alandaki başarılı çalışmalarınız için sizi tebrik ediyor ve takdirlerimizi sunuyoruz.
Dünya Barışına yönelik çalışmalarınız kapsamında, Rotary hizmetlerini Müslüman toplumlara da yönlendirerek geliştirmeniz ve bu toplulukları uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla bağdaştırmanız hususunda sizi önemle teşvik ederiz. Bu girişimin, toplumlar arasındaki iletişim ve etkileşim yetersizliğinden kaynaklanan yanlış algılamaları ve hasımca davranışları azaltacağına inanıyoruz. Söz konusu durum Orta Asya, Kafkaslar ve Balkanlar için de geçerlidir. Çalışmalarınızı ve hedeflerinizi sunmak gereksinimi duyduğunuz yetkili makamlarla sizi tanıştırmaktan memnuniyet duyacağız.
Girişimlerinizde başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Feridun Sinirlioğlu
Büyükelçi
Müsteşar