U.R.2420.Bölge Küçükçekmece Rotary Kulübü

Rotary nin Geleceği Sizin Ellerinizde...

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Anasayfa Haberler Haberler (2009-2010) Projeler Hasan ERSOY (2009-2010) MESLEK HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MESLEK HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

E-mail Print

There are no translations available.

Meslek Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu

alt25 Kasım 2009 tarihli toplantımızı 2420. Bölge 2. Grup Kulüpleri olarak bu dönem birlikte olduğumuz Yeşilköy ve Avcılar Rotary Kulüpleri ile birlikte Radison SAS Otelinde “ortak toplantı” olarak gerçekleştirdik. Toplantımızda 4 değerli kişiye MESLEK HİZMETLERİ ödülü verildi.

Küçükçekmece kulübü olarak bu dönem Sanat Çevresinden 2 Sanatçıya Meslekte Başarı Ödülü vermeyi uygun gördük.

Müşfik KENTER Özgeçmişi (tıkla)                         Ekrem ATAER Özgeçmişi(tıkla)

Tiyatro Sanatımzın Duayenlerinden Çok Değerli Sanatçı - Tiyatro Yönetmeni- Bakırköy Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Müşfik KENTER ve Sanatçı, Öğretim Üyesi, TÜRKİYE nin en büyük THM Korosunu kurmuş olan Türk Halk Müziği Koro Şefi Ekrem ATAER’e Plaketlerini, Gv.Yrd. Cem GÜÇERİ ve Kulüp Başkanımız Hasan ERSOY birlikte vermişlerdir.

Yeşilköy Rotary Kulübü, çok başarılı ve değerli işadamı ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli yöneticisi, eğitim gönüllüsü Sayın Hamdi AKIN’ a “Meslekte Başarı Ödülü” vermiştir. Sayın Hamdi AKIN’ın Guvernörümüz Sevgili Nuri Özgür ve Kulübümüzün de bulunduğu 2. Grup Kulüplerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Sevgili Cem Güçeri’ nin de üye olduğu İstanbul Kulübüne üye olduğunu memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz. 

Avcılar Kulübü ise Taşımacılık sektöründeki uluslararası başarıları ve sektörün Türkiye ekonomisine yapmış olduğu büyük katma değer nedeniyle UND Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer DİNÇŞAHİN’ e Meslekte Başarı ödülünü takdim ettiler. 

Törenimize iştirak ederek bizleri onurlandıran başta 1994-1995 Dönemi 2420. Bölge Guvernörü ve Topkapı Rotary Kulübü üyesi Çok Sevgili Turgut GÖKYİĞİT Ağabeyimize, 2009-2010 Dönemi 2420. Bölge 2. Grup Kulüplerden sorumlu Guvernör Yardımcısı İstanbul Rotary Kulübü üyesi Sevgili Cem GÜÇERİ’ye, Bakırköy merkezli Tüketiciler Derneği TÜDER Genel Başkanı Sayın Engin BAŞARAN’a, Ekonomi Gazetecileri Derneği EGD Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti TGC Genel Sekreteri Sayın Celal TOPRAK’a ve bu sene Sevgili Guvernörümüz Nuri ÖZGÜR’ ün elinden 2420. Bölge Meslek Hizmet Ödülü’nü alan 2008 yılında ABD’ de en başarılı kadın ve 2009 yılında da Dünya’da Siyaset ve Kamu Yönetimi alanında en başarılı kişi seçilen Sayın Tuğba KALAFATOĞLU’ na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

alt

alt

Bu yazıyı sosyal paylaşım sitenize ekleyin.
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP